Biljettläge inför Örebro SK

2009-04-27 - 15:55:38
 
Biljettläge inför Örebro SK

I skrivande stund är närmare 8 000 biljetter (inklusive årskort) sålda till det allsvenska toppmötet mellan IFK Göteborg och Örebro SK på tisdag med avspark 19.00.

IFK Göteborg vill uppmana alla till att köpa biljett redan idag för att undvika långa köer och matchdagshöjningen om 20 kr/biljett.
Gamla Ullevi kommer att ha fyra biljettkassor öppna från 5 timmar innan avspark. Det innebär att långa köer kan uppstå om en stor mängd människor väljer att gå till arenan sista timmen innan avspark utan att ha löst en biljett. IFK Göteborg vill därför uppmana alla er som har tänkt besöka morgondagens match att lösa biljett innan ni kommer till arenan. Köp din biljett redan idag då det är dyrare att köpa biljett på matchdag eftersom det tillkommer ett matchdagstillägg på 20 kronor per biljett.

Här kan ni köpa biljetter till IFK Göteborg - Örebro SK:

Internet
Det går bra att köpa biljetter på webben fram till och med 1 timme innan avspark. Om du köper din biljett här tillkommer ingen höjning av priset på matchdag.

Blåvittshopen Gamla Ullevi
Öppet vardagar 10-18 och fram till matchstart på tisdag. OBS! I samband med att Gamla Ullevis biljettkassa öppnar hänvisar IFK Göteborg samtliga biljettköpare dit.

Pusterviksbiljetter
Öppet vardagar 10-18.

Scandinaviums biljettkassa
Öppet vardagar 9-18.

Gamla Ullevis biljettkassa
Har öppet fem timmar innan avspark på matchdagen. Det vill säga från klockan 14.00 på tisdag.

IFK GÖTEBORG
Publicerad: 2009-04-27
Ändrad: 2009-04-27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0