Gefle - IFK 0 - 3

2009-09-14 - 21:14:43


Vi kan avslöja att vi såg redan på lördags träningen vilka som skulle bli mål görare.
Gurra gjorde på lördags-träningen ett mål som var en kopia av U21målet. Och efter övade han från samma position. Om och om igen
Och så small det mot Gefle . IgenHannes, vi visste att de skulle bli som vanligt ... MÅL - Så var vi ville vara först med ett mål glädje foto...
Och Killer Stiller ställde upp på foto. Han visste nog också

Ledsen Carina att du inte var med .... men jag kunde inte avslöja något som kunde komma fram till fusklapparna från Gävle så jag fick ta det lite hemligt. Young Fellows undercoverKommentarer
Postat av: Glenn

Hahaha, undercover och underaged. Och underbart kul. Fin kompisbild på Stiller. Kul du kollar in träningen innan match, saknade det på BaraBen inför en sådan viktigt match. Var riktigt nervöst

Nu är det bara köra mot GULD.

2009-09-14 | 22:48:56
Postat av: jävlegott

Du har en småkul blogg med kul inslag, udda från tidningars tråkiga analyserande. Ändå ser du detaljer som kanske var avgörande. Men framför allt bli man glad och får sig ett gott skratt. Och riktigt inside information som ger en härlig bild av ett lag som är öppen för trevliga supporters. Som du verkar vara. Härliga bilder som säger mer än rena interjuver med spelarna. Go text. Gillar den med leende NC och Söder när de kör rehab. Trots tråkigheten att inte få spela. Och nykläckte hjälten Stiller stolt med armen runt supporter är stark, skillnad mot superettatillvaro. Din Bebbenbild är redan en klassiker, har du sett originalet? Annars finns den i Blåvittshopen.

Tack, detta värmde dagen efter några Djurgårdsupporters förstört för vår läktarkultur.

2009-09-15 | 09:12:47
Postat av: Carina

Jasså, det jobbas undercover nu, det där ska vi allt bli två om framledes.S

Kanonbra bild på dig & Stiller.UG uppmanar alla att ta med konfetti och flaggor till mötet mot Bajen, så sprid budskapet.

2009-09-15 | 18:06:14
Postat av: Oscar Lillen Svensson

jävlegott : jo jag har den svart vita bilden på Bebben hemma .Carina : Om jag får gå för mamma . Hon gillar inte IFK . Men jag vill absolut gå på matchen .

2009-09-16 | 20:35:21
Hemsida: http://youngfellows.blogg.se/
Postat av: Carina

Jag hoppas även får se er på kamratgårdsdagen på lördag se under IFK Göteborg, jag kommer att vara där och hjälpa till lite, hoppas bara på gott väder.

2009-09-17 | 08:08:37
Postat av: Blåvitt Young

Urfräckt och vilket jobb. Bra skrivet, kul, fyndigt och en sann ängel. YF, LS, Klacken, GU, Poseidon och laget är årets höjdare, toppa nu med ett 19ionde SMguldet och Svenska cupen så blir 2009 ett riktigt höjdar år vi aldrig kommer glömma.

Din morsa måste missat du är en ängel, klart du kommer. WM kan hämta dig. Eller Carina, verkar gilla dig

2009-09-17 | 15:01:40
Postat av: PoseidonNisse

Härlig blogg, grabben. Syns och hörs på söndag. Ser fram emot kommentarer/bilder från HammarbymatchenSkriver du själv eller är i flera från YF?

Vem tar korten, du har många riktigt bra och med själv?

2009-09-18 | 14:56:23
Postat av: Änglarna

Bra ni samlade in igår, hoppas det blev ordentligt tillskott till tifo mot gajs. Såklart skänker man sedlar när ni kommer.

Såg dig med hink så jag vet du var på plats, har du kommentarer till vinsten och bilder från er sektion.

Kolla på nätet, finns flera filmer upplagda redan

2009-09-21 | 13:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0