Bajjen?

2009-09-22 - 17:31:32


Jag vill inte vara elak eller tyken men detta var lite kul . Först klaga Pappa på att jag stavade fel på Bajjen med två j . Ett j ska bort - sätt dit ett s och det stämmer överens med han på Hammarby bussen .

Kolla på detta

http://www.bajenfans.se/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1602&Itemid=57

Carina : du måste vara glad att vi är Änglar ...Kommentarer
Postat av: Blåvitt forever

Snyggt att du fattar det inte är en bra grej. Men ändå håller jag med att man kan skratta åt det. Du har känsla grabben.

En bra sak är att det kommer fram är att så här beter man sig inte. Och att den som gjorde det skämmer ut klubben han tror han stöttar.

Tror din pappa ändå är stolt, fel lär man sig av ... fel. Och stavfel har ingen betydelse när budskapet är så bra. En riktigt bra blogg, all cred grabben

Ni i Young Fellows är riktiga Änglar !!

2009-09-23 | 10:12:48
Postat av: Carina

Usch vad äckligt alltså, har vissa inga begränsningar alls. Ja det är tur att ni är änglar med mycket bus i er och det gillar jag.PS Säg till farsan han ska sluta lägga sig i ditt bloggande, annars får han med mig att göra ;) :)PSS, Ska ni till Kalmar på lördag? Om inte kanske vi kan träffas och se matchen ihop på något trevligt ställe?

2009-09-23 | 12:58:33
Postat av: Carina

Vet inte om ni läser mina inlägg på Änglarna om inte så hade jag och Jonnie möte med Linda igår om YF. Tröjorna har kommit till de som inte fått.

Till Gaismatchen så säljer vi en YF halsduk för 100 kr till dom som är intresserade.

Vår egen hemsida är snart klar, men vi startar upp den först inför nästa säsong.Vi diskuterade en massa annat också, men om det får ni information om senare.Dom där tutorna som var så fruktansvärt irriterande har vi bett om att få slippa på vår läktare, vi är en sjungande sektion och det är viktigt att vi hör vad klacken sjunger så vi kan hänga på.2009-09-23 | 13:05:47
Postat av: Daddy

Bajen stavvas innte medd 2 jj !!

Och till han är 18 är jag ansvarig. Bloggandet är kanon att lära sig skriva, stava och uttrycka vad man känner. Jämför med de första inläggen så har det gått framåt. Stora bokstäver, punkt, kommatecken. Det enda han fått tagit bort är när han skrev om ultras, kan missförstås av vuxna. Mitt ansvar att ingripa. Även en bra debatt i familjen att han inte får pengar till en megafon.

Sedan Carina är du medskyldig till att Young Fellows blivit så klockrent. Och mycket här kommer med vad de lär sig av påverkan av dig. Så du får vad du ställer till med på läktaren.

2009-09-23 | 17:14:10
Postat av: Carina

Hahaha Daddy Cool, blir ditt nya smeknamn, klart du ska stötta honom i sitt skrivande, men ett litet stavfel då och då är ju ingen fara.

Megafon är till för klackledare och detta innebär att han står med ryggen åt planen och får igång YF, där har han en del att lära ännu.

Du själv ska med ha en eloge för att du är en av de föräldrar som verkligen stöttat oss i arbetet och samlat ihop ett gott gäng när vi började säsongen.2009-09-23 | 19:51:34
Postat av: KaptenGBG

Kul o se att YF går framåt =) Det är ni som sedan tar över klacken =) Framtiden ligger i era händer kids ;) Forza!

2009-09-28 | 23:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0